Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 2 av 2 produkter

Kuddar är väl en sådan sak som man aldrig kan ha för många av, eller hur? Mjuka och gosiga kuddar passar både i sängen såväl som på barnens rum. Hos oss på Trademax kan du beställa kvalitativa barnkuddar till ett billigt pris online, hur smidigt som helst.

Fynda mjuka och härliga barnkuddar

 • Vad erbjuder Trademax för olika barnkuddar?

  Hos oss på trademax.se har vi barnkuddar av kvalité utanatt för den sakens skull sätta några höga priser. Vi harmindre modeller med roliga motiv på för barnens skull ochstörre modeller du kan använda som sovkudde eller läskudde.Våra kuddar går att använda enbart som prydnadskuddarockså, om du hellre föredrar det.
 • Vad ska jag tänka på när jag köper en barnkudde?

  Det är ditt eget personliga val, och du får gå efter tyckeoch smak. Vad tycker barnet om för färger? En sak som kanvara bra att fundera över är vilken storlek du vill ha ochhur stort barnet är. Vi har barnkuddar för de allra minstaockså, som går att använda i barnvagn eller spjälsäng.
 • Hur sköter jag om mina kuddar?

  Skötselråden är enkla och följer varje kudde. Ofta är detbara att tvätta överdraget om det finns ett sådant. Annarsgår de flesta kuddar att tvätta som de är.
 • Kan jag byta kudde om jag ångrar mig?

  Självklart kan du det. Vi finns här för att hjälpa,kontakta oss här online om det är någonting du undrar övereller behöver hjälp med i ditt val av barnkudde.