Skippa sidhuvud och gå vidare.

MIDSOMMARKAMPANJ - spara upp till 60%!

Visar 3 av 3 produkter

En snygg och mysig morgonrock dam är något av ett måste att ha, och den är mycket användbar. Den är lika skön vid frukostbordet som efter badet, och man är klädd redan innan dagen har börjat på riktigt.

En morgonrock för dam är ett måste en kall morgon

  • Finns det fler fördelar med morgonrock dam?

    Du kan ha den på kvällen också, som till exempel när du har gjort dig i ordning för natten och vill sitta uppe en stund extra utan att klä om. Kanske är det en sen film du vill titta på, eller så vill du sitta uppe och läsa. Du kan också gå runt länge i en morgonrock på en ledig dag. En morgonrock är ett opretentiöst plagg. Välj ur vårt aktuella sortiment här på hemsidan.
  • Vilket material ska jag välja i min morgonrock?

    Du kan välja bomullsfrotté, som suger åt sig fukt efter badet, och som gör dig torr snabbare. Vill du ha något riktigt mjukt och ombonat kanske du istället väljer velour, som är ett mysplagg som du kan ha framför brasan när du dricker en kopp te. Det finns olika kvaliteter, så du kan välja en som känns lagom tjock och lagom lyxig.
  • Vad skiljer morgonrock dam från herrmodellen?

    Det enda som brukar skilja är storleken och kanske också färgen. Herrar väljer oftast en nyans med blått, men damer är mer benägna att skaffa sig en cerise eller rosa nyans. Skaffa er varsin likadan modell men i olika färger. Morgonrock dam är också skön att ha när man åker på semester, både som badrock vid poolen och på stranden.