Skippa sidhuvud och gå vidare.

Säsongsstart! Vårens utemöbler har landat hos oss!

Gröna handdukar

11 st produkter
Visar 11 av 11 produkter

  • Vilket badrum passar gröna handdukar i?

    Grönt är en färg som förknippas med natur och miljö, men även med faktorer som hälsa och säkerhet, vilket såklart är viktiga symboler du vill gestalta i ditt badrum. Rent estetiskt matchar grönt väldigt väl med exempelvis blått, en annan populär färg att ha i badrummet. Gröna handdukar gör sig därför väldigt väl i ett badrum med exempelvis en blå matta eller ett blått duschdraperi.
  • Hur viktig är färgen på handduken?

    Till syvende sist är färgen inte viktigare än så viktig som du själv tycker att den är. Grön färg på dina handdukar har emellertid goda möjligheter att höja ditt badrum till nästa nivå. Grönt är den färg som är enklast för det mänskliga ögat att identifiera, och med andra ord en färg som våra sinnen tycker om. Om du själv trivs med grönt är det därför ett ypperligt val att välja som färg till dina handdukar för en trevligare vardagsupplevelse i badrummet.
  • Hur och när ska handduken tvättas?

    Här går ibland åsikterna isär, men det sägs ofta att handdukar drar till sig så pass mycket bakterier att det rimliga är att tvätta dem mellan var tredje eller var fjärde dag. Till stor del beror det på hur mycket fukt de har dragit till sig. En blötare handduk har större möjligheter att samla på sig bakterier och behöver därför tvättas oftare än om du låtit den torka ordentligt. Det handlar naturligtvis också om hur ofta du använder din handduk. Det viktiga är att du själv känner dig fräsch när du torkar dig.