Skippa sidhuvud och gå vidare.

Allt för hemestern - till semesterpriser!

Elscooter & Elsparkcykel

7 st produkter
Visar 7 av 7 produkter
En elscooter är en elektrisk variant av den klassiska sparkcykeln med en elmotor som driver den. Elsparkcykel är ett praktiskt och miljövänligt alternativ för korta resor i stadsmiljö och kan hjälpa dig att spara tid och pengar på transport samtidigt som du minskar din klimatpåverkan. Trademax erbjuder ett brett utbud av elscootrar i olika färger och modeller som passar både vuxna och barn. Genom att välja en el scooter som transportmedel kan du enkelt och bekvämt ta dig till och från jobbet eller affären. Det finns många olika modeller att välja mellan, från mindre modeller elsparkcykel för barn och ungdomar till större och mer robusta modeller av elscooter för vuxna.

Vanliga frågor & svar om elsparkcykel

Kan jag använda en elscooter i terräng eller på ojämna ytor?

Det beror på vilken modell av elscooter du har. Vissa modeller är mer lämpade för terrängkörning eller ojämna ytor än andra. Det är alltid viktigt att följa tillverkarens rekommendationer för användning av elscootern.

Vilka regler gäller för elsparkcykel?

En elsparkcykel bör vara utrustad med både bromsar och en ringklocka, medan det inte finns några krav på hur ringklockan ska se ut eller låta. Om du kör elsparkcykeln i mörker krävs det att den är utrustad med både fram- och baklyse samt reflexer. Om den som kör elscootern är yngre än 15 år krävs en hjälm, men vi rekommenderar att alla som kör en el scooter använder hjälm.

Får man vara mer än två personer på en el scooter eller el sparkcykel?

Det är inte tillåtet att skjutsa någon på en elsparkcykel eller elscooter.