Skidor

3 st produkter
2094379(1).jpg

Upptäck den spännande världen av skidåkning med vårt stora utbud av skidor! Skidor är en populär vintersport som utövas av många och i många delar av världen. På Trademax erbjuder allt från alpina skidor för snabb utförsåkning till längdskidor för en härlig tur i naturen. Trademax sortiment inkluderar även skidutrustning för alla nivåer och åldrar, från nybörjare till erfarna åkare. Med högkvalitativa material och modern design kan du lita på att våra skidor ger dig bästa möjliga prestanda både i och utanför pisten.

Vanliga frågor om Skidor

Hur långa skidor ska man ha?

Det beror på flera faktorer såsom din längd, vikt, skidåkningsnivå och vilken typ av åkning du planerar att göra. Generellt sett för utförsåkning brukar man säga att skidorna ska nå upp till din näsa eller ögon om du står upp med skidorna bredvid dig. Ska du åka längdskidor brukar 15-30 cm längre än din egen längd rekommenderas. Är du osäker är du varmt välkommen att kontakta Trademax kundservice så hjälper de dig vidare med ditt köp av skidor.

Vilken typ av skidor kan jag köpa på Trademax?

På Trademax kan du köpa längdskidor, slalom skidor, miniskidor och skidtillbehör.

Hur åker man skidor?

Beroende på vilken typ av skidåkning du ska göra så åker man på olika sätt. Är du nybörjare är det alltid bra att ta en kurs, en proffessionell eller ta hjälp av en vän som kan visa dig hur du ska åka. Det är svårt att läsa sig till hur du åker skidor. Men som det gamla ordspråket säger "övning ger färdighet" så är det bara att ge sig ut och börja öva, till slut kommer det sitta i ryggmärgen och du kommer ha så roligt när du åker skidor!

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)