Skippa sidhuvud och gå vidare.

Kampanj påKökssoffa & pinnsoffa

  Visar 0 av 0 produkter

  Populära filtreringar

  En kökssoffa var förr i tiden en möbel där man efter maten vilade och till och med tog sig en kort tupplur. Efter pausen på soffan var det åter dags att arbeta. Idag har kökssoffa och pinnsoffa en annan innebörd. Istället kan du sitta i en pinnsoffa och vänta på att maten ska bli klar. Mjuka kökssoffor med armstöd gör att väntan blir bekväm. Hos oss finner du kökssoffor i olika stilar från vintage, till modernt och allt däremellan. Hos oss på Trademax kan du välja en kökssoffa eller pinnsoffa i flera färger och utföranden.

  Kökssoffa och pinnsoffa – möbler med anor

  • Kan jag ha en kökssoffa vid en köksö?

   I ett modernt kök med en köksö har du kanske några barstolar. Alla vill inte sitta på sådana stolar. De kan vara svåra att ta sig upp i för något äldre personer. Däremot kan de sitta bekvämt och ledigt i en mjuk och bekväm kökssoffa eller en klassisk pinnsoffa.
  • Har en kökssoffa ryggstöd?

   Det finns kökssoffor som både har rygg- och armstöd. Några av sofforna har plats för två eller tre vuxna personer. I en kökssoffa kan både du och dina gäster sitta bekvämt och ledigt.
  • Vilka material finns i en kökssoffa?

   I ett kök vistas du ofta. Därför måste sofforna inte bara vara bekväma utan också slitstarka. Flera soffor har trä i ben och stomme. För att sitta mjukt har de sittdynor med polyuretanskum. Klädsel kan givetvis variera, konstläder är en variant. Du hittar kökssoffor med olika klädsel och design hos oss på Trademax.
  • Kan jag ligga och sova i en kökssoffa?

   Ärligt talat är de flesta kökssoffor av modern typ inte avsedda att sova i. Det finns dock några som du kan slumra in i en kort stund.