Kampanj på 2 sits soffa

90 st produkter
660274(1).jpg
Kampanj
Populära filtreringar

En liten soffa är ett bra val. Inte bara för dig som behöver spara plats, utan den passar lika bra i ett stort rum som ett smakfullt tillägg i inredningen. Oavsett om du vill ha en soffa för att fylla ut rummet, komplettera en annan soffa eller ha en myshörna, så är en tvåsitsig soffa ett praktiskt och snyggt val som ni kan njuta av tillsammans.

Ibland behövs inte mer än en mysig tvåsitssoffa

Spelar materialet på min 2-sitssoffa någon roll?

Ja, även om det kan kännas som det viktigaste är utseendet och färgen på soffan, så spelar materialet stor roll i hur bra du kommer att trivas med din tvåsitsiga soffa. Soffor i syntetiskt material är till exempel väldigt slitstarka, och passar bra i barnfamiljer. Naturmaterial och lädersoffor kräver visst underhåll, men skapar en väldigt hemtrevlig miljö.

Är det lätt att rengöra min 2-sitssoffa?

Det hjälper att du regelbundet städar din soffa. Dammsug din soffa ofta för att undvika att damm och smuts samlas. Om du spiller något, så torka upp det på en gång genom att badda med en trasa med rent vatten. Skulle fläcken fortfarande inte gå bort kan du testa med ett rengöringsmedel anpassat för materialet på just din soffa.

Kan jag klä om min 2-sitssoffa?

Det skiljer sig såklart från soffa till soffa. Du kan läsa mer under fliken ‘Specifikationer’ för varje soffa. Notera dock att de flesta soffor inte går att ta av eller byta klädsel på. Du kan däremot enkelt komplettera din soffa med roliga och stilfulla kuddar för att ge din 2-sitssoffa en helt unik look.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Antal personer
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Avtagbar klädsel
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj