Skippa sidhuvud och gå vidare.

Kampanj påChesterfield soffa

  Visar 0 av 0 produkter

  Populära filtreringar

  Om du letar efter en tidlös klassiker till ditt vardagsrum, välj en Chesterfield-soffa från Trademax! Chesterfield-möbler är förknippade med genuina hantverk som representerar en stolt tradition och gediget yrkeskunnande. Möblerna för tankarna till engelska herrgårdar med rökiga bibliotek och Afternoon Tea. Chesterfield är rustik och lyxig i uttrycket, med karaktäristiska detaljer. Letar du efter en prisvärd Chesterfield soffa i oxblod eller vintage? Det är enkelt att klicka hem din favorit idag från Trademax!

  Chesterfield soffa - ett gediget hantverk med tradition

  Den klassiska Chesterfield soffan har tillverkats i mer än 200 år och hantverket har ärvts från generation till generation. Chesterfield-soffans signum är en stomme av massivt trä och högkvalitativ klädsel i läder eller kraftigt tyg med dekorativa djuphäftade knappar. Armstöden och ryggen i samma höjd är vackert välvda och de svarvade benen i trä skapar fina detaljer. Chesterfield-möbler drar ögonen till sig och andas tidlös elegans men har också en känsla av svunnen tid och tradition. De håller hög kvalitet och har otroligt god sittkomfort. Så brygg en kopp te, plocka fram en god bok och slå dig ner i din Chesterfield soffa eller fåtölj och låt dig förföras av atmosfären i rummet. Införskaffa din nya möbel redan idag hos Trademax! Med våra låga priser har du möjlighet att skapa dina drömmars vardagsrum med bekväma och stilrena Chesterfield möbler som andas lyx och engelsk flärd! Som alltid får du dina möbler levererade hem till dörren! Hos oss kan du välja bland fåtöljer, fotpallar, 2-sits- eller 3-sitssoffor i Chesterfield-modellen, i stilar som vintage, oxblod, skinn eller tyg.

  Du har väl inte missat att vi har 10 års garanti på alla soffor? Dessutom har vi alltid 365 dagars öppet köp och smidig leverans när du handlar nya möbler hos oss!