Skippa sidhuvud och gå vidare.

Kampanj påVåningssäng

3 st produkter
Visar 3 av 3 produkter

Populära filtreringar

En våningssäng är en smart och platsbesparande möbel som passar perfekt för hem med begränsat utrymme. Våra högkvalitativa våningssängar på Trademax är tillverkade av robusta material och är både säkra och stabila. En våningssäng är också en utmärkt lösning för gästrum, eftersom du får extra sovutrymme utan att ta upp för mycket utrymme i rummet. Vi erbjuder ett brett utbud av våningssängar i olika storlekar, stilar och material, från klassiskt trä till modern metall. Med en våningssäng från Trademax kan du effektivt utnyttja din tillgängliga yta och samtidigt ha en stilren och funktionell möbel i ditt hem.

Vad är fördelarna med en våningssäng?

En våningssäng är en utmärkt lösning för att spara utrymme i ditt hem. Istället för att ta upp plats med två separata sängar kan du ha två sängar staplade på varandra, vilket frigör utrymme för annan möblering i rummet. En våningssäng är också en smart lösning för gästrum eller mindre sovrum, där du behöver maximera ytan.

Är en våningssäng säker att använda?

Ja, alla våra våningssängar på Trademax är tillverkade av högkvalitativa och säkra material som garanterar stabilitet och säkerhet. Vi rekommenderar dock alltid att du följer tillverkarens instruktioner för att montera sängen på rätt sätt och att du kontrollerar att den är ordentligt fastsatt innan du använder den.

Vilken storlek på madrasser passar i en våningssäng?

Storleken på madrasser som passar i en våningssäng beror på storleken på sängen. På Trademax hittar du våningssängar i flera olika storlekar, från enkeltsängar till dubbelsängar, vilket gör det enkelt att hitta en våningssäng som passar dina behov och önskemål.