Kampanj på Tv möbel & mediamöbel

1 141 st produkter
Kampanj
2128840(5).jpg
Investera i snygg förvaring för din TV, ditt ljudsystem och allt annat som hör en komplett mediaanläggning till. Spana in vårt utbud av rymliga och stilfulla mediamöbler och tv möbler här på Trademax.se, och hitta din nya favorit till ett riktigt bra pris.

Maxa underhållningen med snygga mediamöbler

Vad är en mediamöbel?

En mediamöbel är en hylla eller en bänk speciellt avsedd för att rymma TV, ljudanläggning, spelkonsoler och annan elektronik som hör till hemmets underhållningssystem.

Bör man satsa på en vägghängd eller golvstående mediamöbel?

Bägge varianterna har förstås sina fördelar. En vägghängd mediamöbel tar inte upp någon golvyta och ger hela rummet en luftig känsla, medan en golvstående modell är enklare att flytta och inte kräver att man borrar hål i väggen. Bäst är att låta tycke, smak, yta och behov avgöra.

Hur ska en vägghängd tv bänk eller tv möbel från Trademax monteras?

Eftersom en tv bänk dels väger en hel del i sig själv, och dels ska tåla belastning av ytterligare kilon, är det viktigt att den förankras väl om den ska monteras på väggen. Anpassa borr, skruv och plugg efter såväl möbelns tyngd som materialet i väggen, och använd hellre en skruv för mycket än en för lite.

Kan jag beställa mediamöbler online, oavsett storlek?

Absolut. Här på Trademax är det alltid enkelt att handla på nätet, oavsett om det gäller en rejäl tv-bänk eller minsta lilla inredningsdetalj. Passa på att ta underhållningen till en ny nivå där hemma, och beställ en snygg och praktisk mediamöbel billigt och bekvämt online här på Trademax!

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Bäddmått
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj