Skötbädd & skötbordsunderlägg

5 st produkter
1284235(2).jpg

Som nybliven förälder får man erfara väldigt många saker man inte hade kunnat föreställa sig innan barnet väl kom in i ens liv. Man har sina föreställningar och romantiska bilder. I verkligheten dyker det alltid upp spörsmål du inte ens funderat över. Som det här med vilken skötbädd man ska skaffa och vilka skötbordsunderlägg som funkar bäst.

Ta hand om den lilla på en kvalitativ skötbädd

Vilken skötbädd är bäst?

Det finns många bra skötbäddar på marknaden. Vi har samlat många av dem här på Trademax. Innan du gör ditt val är det några aspekter du bör fundera på. Välj gärna ett skötbordsunderlägg med kanter. På så sätt ligger barnet tryggare och riskerar inte att glida ner på golvet i en obevakad tusendel av en sekund. Tänk också på att välja ett skötunderlägg som inte är för halt. Av precis samma orsak. Du vill att barnet ska ligga stabilt och tryggt medan du har händerna fulla av puderburkar, blöjor och andra attiraljer.

Behövs skötbord till min skötbädd?

Det finns många bra skötbord – som du hittar även hos oss på Trademax. De behövs inte som sådana. Du kan använda vilket underlag som helst som är i rätt höjd för dig att jobba på. Bara skötbordsunderlägget ligger stabilt och är i lagom höjd så har du vad du behöver. Ett bra skötbord ger dig dock några fördelar utöver det. Du har då lådor och fack så du har allt du behöver inom räckhåll.

Behöver jag både skötbordsunderlägg och överdrag?

Skötbäddsöverdrag och skötbordsunderlägg är bara två ord för samma sak. Så har du köpt ett skötbordsunderlägg så har du allt.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)