Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Skötbord

7 st produkter
Skötbädd & skötbordsunderlägg
Skötbädd & skötbordsunderlägg
Ihopfällbart skötbord
Ihopfällbart skötbord
Skötbord byrå
Skötbord byrå
Visar 7 av 7 produkter

Skötbord är en nödvändighet för småbarnsfamiljer, oavsett hur de bor. Därför har vi samlat ett brett utbud av skötbord i olika storlekar och modeller för olika boendeförhållanden. Här hittar du allt ifrån ett litet skötbord tillämpande för hem med begränsat utrymme, till större modeller med gott om skötbordsyta och smarta förvaringslösningar. Vi erbjuder flertalet alternativ som är både snygga och platsbesparande så att du kan hitta ett skötbord som passar just din stil och dina behov. Hos oss på Trademax hittar du prisvärda och hållbara skötbord som ställer höga krav på både hygien och säkerhet. Välkommen!

Skötbord och skötbyråer som förenklar barnskötslen

Som nybliven förälder finns det en uppsjö prylar som man bör införskaffa. Ett skötbord är just en sådan pryl inte enbart för att det underlättar exempelvis blöjbyte, utan också för att det är bra att ha en stationär skötyta som alltid står redo att användas och där nödvändiga tillbehör finns samlat på en och samma plats. Att satsa på en skötbyrå i from av ett skötbord med lådor och andra smarta förvaringslösningar kommer förbättra både funktionalitet och säkerhet. Dessutom är det platsbesparande. Vi på Trademax erbjuder skötbyråer med gott om plats för allt ifrån blöjor, kläder och handdukar till tvättlappar och andra nödvändiga hygienprodukter. Gemensamt för alla våra skötbord är utformade för att vara både praktiska och funktionella för såväl föräldrar som barn. Allt för att göra livet för småbarnsföräldrar så smidigt som möjligt!

 

Välj rätt skötbord

När du ska köpa skötbord är det viktigt att välja en modell som passar just era behov och de utrymmen som finns. Fundera på var skötbordet är tänkt att placeras. Ta reda på hur stor yta har du till ditt förfogande, och vilka mått skötbordet kan ha. Tänk även på att välja ett skötbord med en bra arbetshöjd för er eftersom ni kommer att spendera en hel del tid vid skötbordet. Vad gäller placering av skötbordet förespråkas närheten till en vattenkran för smidighetens skull. Men det är givetvis inte obligatoriskt, det går lika bra att använda exempelvis en vattenskål eller våtservetter. Det viktigaste att tänka på är att hitta en säker och bra skötbordsplats.

 

Skötbord och mycket mer...

Hos oss på Trademax hittar du inte bara ett brett utbud av skötbord. Vi erbjuder praktiska och prisvärda barnmöbler för barn i alla åldrar. Här hittar du allt för ett komplett barnrum, allt från förvaringslösningar till barnsängar, barnstolar och barnbord. Vi gör det enkelt och bekvämt att inreda ett rum som ditt barn kommer att trivas i. Låt dig inspireras i vårt stora utbud av barnmöbler och inredning till barnrummet.