Marmor klinker

Visar 12 prisvärda produkter
Sortera på

Marmorklinker för alla

Alla förtjänar ett riktigt bra golv med klinker och nu har också alla möjligheten att skaffa ett! Trademax erbjuder ett exklusivt sortiment av klinker, både i marmor och annat material. När du handlar billig marmor hos oss online behöver du inte pruta på kvalitén. Välj mellan ett flertal snygga mönster/färger, som svart marmor klinker 60x60 eller grå marmor klinker.

Vad skiljer marmor och klinker åt?

Marmor är en specifik bergart som kan användas till bland annat klinker. Klinker är plattor av stengods och kan vara tillverkat av olika typer av natursten. Båda är alltså rena naturprodukter som behandlats för att tåla det slitage som uppstår när ett golv används.

Varför är marmor bättre än annan natursten?

Äkta marmor klinker är ett klassiskt vackert material. När du väljer att skaffa ett golv i klinker marmor behöver du aldrig mera fundera på golvbyte, utan det kommer att hålla. Det finns marmorgolv från antikens Rom som fortfarande är brukbara! Marmor är tåligt, lätt att hålla rent och i det närmaste outslitligt.

I vilka miljöer passar marmor klinker?

Det går bra att lägga billigt marmor klinker i alla rum. Exempelvis i kök, hall eller badrum passar det mycket bra med marmorklinker. Den rena och släta ytan ger den perfekta bakgrunden till ditt hem och en exklusiv touch.

Vad kan marmor användas till mer?

Du kan också välja att använda marmor som kakel. En vägg med marmorkakel fungerar mycket bra i köksmiljö eller i ditt badrum. När du väljer marmor väljer du också kvalitet som varar länge.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Längd
Höjd
Färg
Form
Utseende
Pris
Leverans 2-6 vardagar