Skippa sidhuvud och gå vidare.

MIDSOMMARKAMPANJ - spara upp till 60%!

Visar 9 av 9 produkter

Populära filtreringar

En spis är en central del i de flesta kök, och behövs för att kunna tillaga många av våra favoriträtter. En bra spis kan göra matlagningen till en enkel och rolig upplevelse. Valet av spis kan påverka din matlagning på många sätt, från effektiviteten till stil och funktionalitet. På Trademax finns det olika typer av spisar att välja mellan, från traditionella gasspisar till moderna induktionshällar och även kokplattor. Oavsett vilken typ av spis du väljer är det viktigt att välja en som passar dina behov.

Vad är skillnaden mellan en fristående och inbyggd spis?

En fristående spis är en självständig enhet som kan placeras var som helst i köket, medan en inbyggd spishäll är inbyggd i köksbänken. En inbyggd spishäll ger en mer enhetlig och sömlös look till köket, medan en fristående spis är mer flexibel när det gäller placering.

Vilken typ av spis ska jag välja?

Valet av spis beror på dina behov och preferenser. Gjutjärnsplattor är prisvänliga och har robusta och lättanvända plattor. Keramikhällar är släta och har en snabb reaktionstid och är enkla att använda. En induktionsspis värmer maten snabbare än de två tidigare varianterna och är energisnåla. Gasspisar ger perfekt kontroll över temperaturen och är ofta föredragna av professionella kockar. Det är viktigt att tänka på dina behov när du väljer en spis och välja en som passar dina preferenser och livsstil. Oavsett vilken typ av spis du väljer är det viktigt att följa tillverkarens instruktioner för att säkerställa säkerhet och prestanda.

Vad är en induktionshäll?

En induktionshäll är en typ av spis där värmen genereras direkt i kastrullen eller stekpannan genom elektromagnetiska vågor. Detta gör att maten värms upp snabbare och mer exakt, vilket resulterar i en energieffektiv och säker matlagningsupplevelse. Induktionshällar är också lättare att rengöra eftersom de inte blir lika varma som traditionella spisar.