Soptunna & avfallskärl

33 st produkter
Kampanj
7ede4e30ca2e58e567c30747738fb61c92333f98.jpg

Papperskorgar och soptunnor använder man för att hålla rent runt sig och få en trivsam och även hälsosam miljö.

Soptunnor och papperskorgar är oumbärliga

Varför behövs det en papperskorg?

En papperskorg signalerar att skräp ska slängas där. Det är annars lätt hänt att cigarettfimpar, tomma godispåsar och mycket annat kastas överallt på innergårdar och trottoarer. Att tömma en papperskorg är ett mindre jobb än att rensa runt buskar och vid bänkar.

Vad ställs det för krav på en soptunna?

En soptunna ska givetvis vara robust, hålla tätt och stå emot väder och vind. Det är mycket viktigt att den är lätt att flytta och att tömma. Den ska ge ett fräscht intryck. För allas trivsel bör man därför rengöra den ofta, både inuti och utanpå, så att man slipper oönskade dofter och flugor som dras till gamla matrester.

Var får man tag på sophinkar och soptunnor?

Det är enkelt och smidigt att handla från oss på vår hemsida trademax.se. Här ser man det aktuella sortimentet och kan köpa sina soptunnor, papperskorgar och sophinkar online. Det är billigt och praktiskt.

Hur många sophinkar bör man ha?

Beroende på hur man bor och hur sophanteringen ser ut, sorteras allt avfall numera efter givna, aktuella riktlinjer. Därför är det praktiskt att ha flera sophinkar, för matavfall, restavfall, papper, glas och metall. En del av dessa kategorier måste lämnas till speciella avfallsställen, så det underlättar att man sorterar soporna redan från början. Med hjälp av våra produkter fixar du sophanteringen och håller snyggt i och omkring din bostad.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Kampanj