Skippa sidhuvud och gå vidare.

Spara upp till 60% på utvalda DUNDERdeals!

Visar 2 av 2 produkter

Grytunderlägg är viktiga tillbehör till köket för att skydda våra bord från värme och repor. Dessa praktiska och välbehövliga underlägg placerar du med fördel under varma tallrikar, grytor och kastruller för att förhindra skador på bordsytan eller köksbänken. Med ett brett utbud av materialval, mönster och färger hittar du enkelt grytunderlägg som passar din personliga stil och behov.

Vanliga frågor och svar om grytunderlägg

  • Varför behöver jag underlägg på bordet?

    Varma tallrikar eller grytor är sådant som kan vara tufft för bordet. Med hjälp av grytunderlägg skyddar du ditt bord både på ett praktiskt och snyggt sätt.
  • Vilket material kan jag köpa snygga grytunderlägg i?

    Det viktigaste att tänka på är att välja material efter behov och användningsområde. Hos Trademax hittar du grytunderlägg i en mängd olika material och modeller. Tänker du har väldigt varma grytor eller plåtar på grytunderlägget är det viktigt att det är värmetåligt och inte sprider värmen vidare ner till bordet som du försöker skydda. Oavsett vilken stil eller smak du föredrar hittar du med all säkerhet något hos oss.
  • Kan jag göra egna grytunderlägg att ha som underlägg bord?

    Ja, du kan skapa egna grytunderlägg genom att pärla, virka, sticka eller snida i trä. Bara fantasin sätter stopp. Tänk bara på att materialet på grytunderlägger bör vara värmetåligt.