Grytunderlägg

1 st produkter
1727784(1).jpg

Vill du ändra karaktär på din dukning eller ge ditt matbord ett lyft? Med hjälp av bordstabletter i olika material kan du göra precis det. Hos Trademax hittar du tallriksunderlägg som passar alla, oavsett inredningsstil. Botanisera dig i vårt stora utbud och beställ de köksunderlägg som du tycker är snyggast.

Vanliga frågor och svar

Varför behöver jag köksunderlägg?

Varma tallrikar eller grytor är sådant som kan vara tufft för bordet. Med hjälp av grytunderlägg skyddar du ditt bord både på ett praktiskt och snyggt sätt.

Vilket material kan jag köpa snygga grytunderlägg i?

Det viktigaste att tänka på är att välja material efter behov och användningsområde. Hos Trademax hittar du grytunderlägg i en mängd olika material och modeller. Tänker du har väldigt varma grytor eller plåtar på grytunderlägget är det viktigt att det är värmetåligt och inte sprider värmen vidare ner till bordet som du försöker skydda. Oavsett vilken stil eller smak du föredrar hittar du med all säkerhet något hos oss.

Kan jag göra egna grytunderlägg?

Ja, du kan skapa egna grytunderlägg genom att pärla, virka, sticka eller snida i trä. Bara fantasin sätter stopp. Tänk bara på att materialet på grytunderlägger bör vara värmetåligt.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Materialtyp
Pris
Från(kr)
Till(kr)