Kökskniv

3 st produkter
528900(1).jpg

Men en riktigt bra kökskniv blir matlagningen mycket roligare. Bra knivar ska kännas sköna i handen och vara skarpa. Hos Trademax kan du bläddra bland en mängd olika köksknivar så du enkelt kan hitta något som passar dig och din matlagning.

Vanliga frågor och svar

Vilka bra knivar behöver jag?

Vill du uppgradera alla dina knivar är det perfekt att köpa dig ett nytt knivset. Då får du alla knivar du behöver till ett bra pris. Annars är rekommendationen att alltid ha en bra brödkniv, filéknikniv och grönsakskniv. Med dessa kommer du klara kökets alla utmaningar galant.

Hur tar jag hand om mina köksknivar?

Börjar din kniv bli slö är det dags att slipa den. Det gör du antingen med en knivslip eller en slipsten. Det är även viktigt att du förvarar dina knivar rätt. Låt inte knivarna ligga och skramla i en låda. Investera hellre i ett knivblock, så slits inte knivarna i onödan samt deras livslängd förlängs.

Kan jag köpa knivar hos Trademax?

Självklart kan du det! Bläddra bland enstaka knivar och knivset för att hitta det som passar dig och dina behov bäst. Skulle du har frågor är du alltid välkommen att kontakta vår kunniga kundtjänst. De hjälper dig gärna.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans 2-6 vardagar