Formar & kantiner

11 st produkter
2103179(1).jpg

Formar & plåtar av hög kvalitet

Rätt produkter i köket är viktigt för att kunna samla hela familjen och skapa måltider tillsammans. Ditt kök är helt enkelt inte komplett utan formar och plåtar som passar in i ditt hem. Du kan köpa snygga formar och plåtar från oss hos Trademax. Vi erbjuder ett stort sortiment av modeller och färger som passar alla stilar och alla hem.

Vad kan man laga i formar och plåtar?

Det är bara din fantasi som sätter gränserna på vad du kan laga. Köp en kokbok och använd dina formar och plåtar för att laga goda måltider och baka för hela familjen.

Kan man baka i en gerbera ugnsform?

Ja, du kan baka olika bakelser i din gerbera ugnsform. Glöm inte bort att smörja in den ordentligt innan du lägger i smeten. Den kan också använd användas i mikrovågsugnen och även frysas om du vill göra det.

Vad för formar och plåtar behöver man i köket?

Du kan aldrig ha för många plåtar och formar i ditt kök, ju fler desto bättre. Du kan laga måltider samtidigt som du bakar. Vi säljer matchande färger på olika former så du kan hålla din inredning i samma stil.

Hur köper man bäst formar online?

Du köper bäst formar och plåtar till ett billigt pris från oss på Trademax. Du kan beställa hem de färger och stilar som passar ditt kök och din inredning. Hos oss hittar du även olika former som gör det roligare att baka och laga mat.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)