Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Slow cooker

1 st produkter
Visar 1 av 1 produkter

En slow cooker, eller långsam kokare, är en elektrisk köksapparat som används för att laga mat på låg värme under en längre tid. Den består av en keramisk eller metallisk skål som är placerad i en värmeelement och täckt med en lock. Slow cookern är en bekväm och enkel matlagningsmetod som kräver minimal övervakning och ger möjlighet att laga mat med minimal ansträngning. Den används för att laga allt från grytor och soppor till kött och grönsaker. Slow cookern är perfekt för den som vill ha en varm och välsmakande måltid redo när man kommer hem från jobbet eller efter en lång dag.

Vanliga frågor om Slow cooker

  • Vad gör man med en slow cooker?

    En slow cooker används för att laga mat på låg temperatur under en längre tid. Det är perfekt för att tillaga grytor, soppor, kött och andra rätter som behöver lång tillagningstid. Genom att laga maten på låg temperatur behåller den sin smak och näringsämnen samtidigt som den blir mört och saftigt. Du kan också använda slow cookern för att hålla maten varm under en längre tid, vilket gör den perfekt för fester och bufféer.
  • Är en slow cooker bra?

    Ja, en slow cooker är en bra köksapparat för att laga mat långsamt och varsamt. Det är enkel att använda och gör att maten blir saftig och smakrik. Dessutom kan man lätt förbereda maten på morgonen och låta den laga sig själv under dagen, vilket är praktiskt för den som har en hektisk livsstil.
  • Är en slow cooker energisnål?

    Ja, en slow cooker är generellt sett energisnål eftersom den använder låg värme under en längre tid för att tillaga maten. Detta gör att den drar mindre energi än en vanlig ugn eller spisplatta som kräver högre värme och kortare tillagningstid. En annan fördel med slow cookers är att de ofta rymmer stora mängder mat, vilket gör att du kan laga mat för flera dagar samtidigt och därmed spara energi på att laga mat flera gånger.