Skippa sidhuvud och gå vidare.

Spara upp till 60% på utvalda DUNDERdeals!

Visar 1 av 1 produkter

En mjölkkanna är en behållare som används för att hälla upp och servera mjölk. Den är vanligtvis tillverkad av rostfritt stål eller porslin och har en hällpip för enkel hällning. Mjölkkannor finns i olika storlekar, från små för individuell användning till stora för att servera flera personer. De används ofta i kaféer, restauranger och hem för att servera mjölk till kaffe, te eller andra drycker. Mjölkkannor kan också vara dekorativa och används ibland som prydnadsföremål i kök eller matsalar.

Vanliga frågor om Mjölkkanna

Vad väger en mjölkkanna?

Vikten på en mjölkkanna kan variera beroende på storlek och material. En vanlig standardstorlek för en mjölkkanna är 1 liter och denna kan väga ungefär 500 gram. Det finns dock även större mjölkkannor som kan väga upp till flera kilo.

När används en mjölkkanna?

En mjölkkanna används vanligtvis för att hälla och servera mjölk. Den används ofta vid frukost eller fikat för att hälla upp mjölk till kaffet eller teet. Mjölkkannan är utformad med en pip för att underlätta hällningen och en handtag för att kunna greppa och kontrollera hällningen. Den kan användas både hemma och i restauranger eller caféer.