Skippa sidhuvud och gå vidare.

Allt för hemestern - till semesterpriser!

Blenders

3 st produkter
Visar 3 av 3 produkter

Utforska en värld av smaker och konsistenser med våra högkvalitativa blenders! Med en blender från Trademax kan du enkelt skapa hälsosamma smoothies, läckra soppor och goda såser och mycket annat i ditt eget kök. Våra kraftfulla blenders kan enkelt hantera allt från mjuka frukter och grönsaker till hårda nötter och is, medan våra mindre, mer kompakta blenders är perfekta för att göra enkla smoothies eller såser. Med hög kvalitet och senaste teknologi, kan du vara säker på att vår blender ger dig enkel och effektiv matlagning. Utforska vårt sortiment och ta din matlagning till nästa nivå med en blender från Trademax idag!

Vanliga frågor om Blender

  • Är mixer och blender samma sak?

    Ja, i folkmun brukar mixer och blender användas synonymt med varandra. Båda används för att bearbeta och processa mat och dryck. Både en mixer och en blender används för att blanda, finfördela ingredienser, krossa och mixa alla olika typer av livsmedel och konsistenser.
  • Vad kan man göra i en blender?

    Man kan använda en blender för att göra smoothies, milkshakes, soppor, såser, dressingar, marinader, nötsmör och mycket mer. Var försiktig med varma livsmedel och vätskor i en blender då det bildas ett tryck i behållaren. Läs anvisningarna från tillverkaren för att se vilka temperaturer din blender kan hantera. Vissa starka blendermodeller kan också användas för att krossa is eller mala kaffebönor.
  • Hur stark blender behövs?

    Styrkan på en blender beror på vilka ingredienser som du ska mixa. För mjuka frukter och grönsaker räcker det med en blender med lägre effekt, medan en starkare blender behövs för att mixa nötter, frusna bär och grövre grönsaker. Generellt sett rekommenderas en blender med minst 500 watts effekt för att klara av de flesta ingredienser.