Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 7 av 7 produkter

Dubbelhandfat är en typ av badrumsmöbel som har två separata handfat istället för ett. Detta gör det möjligt för två personer att använda handfatet samtidigt, vilket är praktiskt och tidsbesparande i hushåll där flera personer delar på badrummet. Dubbelhandfat finns i olika storlekar och stilar för att passa olika badrumsinredningar och behov. De kan vara monterade på en gemensam bänkskiva eller vara fristående enheter. Dubbelhandfat är populära i moderna badrum och ger en elegant och funktionell touch till rummet.

Vanliga frågor om Dubbelhandfat

Varför har man dubbla handfat?

Att ha dubbla handfat är vanligtvis praktiskt för att underlätta användningen av badrummet för flera personer samtidigt. Det kan vara särskilt användbart för par eller familjer där flera personer behöver använda handfatet samtidigt, till exempel vid tandborstning, tvättning av händer eller ansikte.

Genom att ha två handfat kan man undvika trängsel och konflikter vid morgon- eller kvällsrutinerna. Det ger också möjlighet att skapa mer utrymme för personlig hygien och förvaring av toalettartiklar.

Vad är skillnaden på tvättställ och handfat?

Termerna "tvättställ" och "handfat" används ofta för att beskriva samma sak - det vattenfyllda utrymmet där man kan tvätta händerna, ansiktet eller göra sin dagliga hygien. I praktiken finns det ingen egentlig skillnad mellan tvättställ och handfat, utan de kan betraktas som synonymer.