Skippa sidhuvud och gå vidare.

Beställ innan 10/6 för leverans innan midsommar!*

Tid kvar att beställa:

Visar 2 av 2 produkter

Rör och rördelar är viktiga komponenter inom olika industrier och byggprojekt. Rör används för att transportera vätskor, gaser och andra material från en plats till en annan. Det finns olika typer av rör, som till exempel stålrör, plaströr och kopparrör, som används beroende på applikationen och kraven på hållbarhet och korrosionsbeständighet. Rördelar används för att ansluta och fästa rören tillsammans, och det finns ett brett utbud av rördelar tillgängliga, såsom kopplingar, ventiler och flänsar. Det är viktigt att välja rätt rör och rördelar för att säkerställa en effektiv och pålitlig systeminstallation.

Vanliga frågor om Rör & rördelar

Kan jag installera VVS själv?

Ja, det är möjligt att installera vissa VVS-system själv, men det beror på vilken typ av installation det handlar om och din kunskapsnivå inom området. Mindre enklare arbete som att byta ut en kran eller installera en dusch kan ofta göras av en person med viss erfarenhet och kunskap. Däremot kan mer komplicerade och omfattande VVS-installationer kräva specialiserad kunskap och erfarenhet för att utföras korrekt och säkert. För att vara säker på att arbetet blir korrekt utfört och för att undvika eventuella problem rekommenderas det att anlita en certifierad VVS-installatör för mer avancerade VVS-installationer.

När används rör-i-rör?

Rör-i-rör används främst inom VVS-installationer för att transportera vatten eller andra vätskor. Det är vanligt att använda rör-i-rör-system för att installera vattenledningar, värmesystem och golvvärme. Genom att använda rör-i-rör kan man separera det inre röret som transporterar vätskan från det yttre skyddsröret. Detta minskar risken för läckage och förenklar eventuell reparation eller underhåll av rörsystemet.