Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu! 300:– EXTRA rabatt på köp över 4000:–. Kod: 300OFF

Avslutas om:

Visar 24 av 63 produkter
1
...
3

Att förändra hemmets väggar kan göra stor skillnad för inredningens utseende. Genom att använda väggpanel eller väggskivor kan du skapa en stilren och modern look i ditt hem. Välj mellan olika material som trä, sten eller kakel för att ge rummet ett personligt uttryck. Hos Trademax hittar du ett brett utbud av högkvalitativa väggpaneler och väggskivor till ett prisvärt pris. Utforska vårt sortiment idag och hitta den perfekta väggbeklädnaden för ditt hem.

Skapa en stilren inredning med väggpanel och väggskivor

Vad är skillnaden mellan väggpanel och väggskivor?

En väggpanel är en stor träskiva som är monterad på väggen, medan en väggskiva är en mindre och tunnare platta som kan monteras direkt på väggen. Väggpaneler används ofta för att täcka hela väggen medan väggskivor kan användas för att skapa ett dekorativt mönster eller accentvägg.

Vilka material finns det för väggpanel och väggskivor?

Det finns en mängd olika material att välja mellan när det gäller väggpaneler och väggskivor. Träpaneler är en klassisk variant som ger en naturlig känsla till rummet. Andra populära material inkluderar kakel, sten, MDF, PVC och betong.

Kan jag montera väggpanel eller väggskivor själv?

Ja, det går att montera väggpaneler och väggskivor själv om du har erfarenhet av liknande arbeten och är van vid att använda verktyg. Annars kan det vara en god idé att anlita en professionell hantverkare för att få jobbet gjort på ett säkert och korrekt sätt.