Skjutdörrar

100 st produkter
Kampanj
2129251(1).jpg

Att använda skjutdörrar istället för vanliga dörrar sparar plats och är praktiskt. En skjutdörr behöver inte det svängrum en vanlig dörr kräver och du kan täcka för en stor öppning med en eller flera skjutdörrar. Dessutom är en skjutdörr en elegant lösning som ger ditt hem stil och finess. Välj i vårt sortiment av snygga och praktiska skjutdörrar och hitta lösningen för att göra ditt hem ännu mer funktionellt.

Gör det smidigt och spara plats med skjutdörrar

Hur väljer jag skjutdörrar?

Dels är det trevligt om dina skjutdörrar harmonierar med övrig inredning och passar mot den vägg där du monterar dem. Vidare bör du tänka på bredden på öppningen där du vill ha dina skjutdörrar. Hur stor öppning vill du täcka? Att välja skjutdörrar med speglar är praktiskt om du vill få ett rum att verka större eller för att reflektera ljuset, så att rummet lyser upp.

Vad ska jag tänka på när jag monterar mina skjutdörrar?

Skjutdörrarna behöver ha plats att glida åt sidan där du monterar dem. Om du har flera skjutdörrar, till exempel framför en garderob, är det bra om du monterar dörrarna omlott, på flera skenor. Det blir stadigare om du monterar dina skjutdörrar med skenor både i tak och golv, men det är inte nödvändigt ifall du har ett golv du vill bevara.

Kan jag använda skjutdörrar på andra ställen än garderoben?

En eller flera skjutdörrar kan skapa ett avgränsat utrymme i ett större rum. Du kanske vill ha en sovalkov eller skärma av en arbetsplats, till exempel. Skjutdörrar är också bra rumsavdelare när du inte vill bygga en permanent vägg.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj