Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu! 300:– EXTRA rabatt på köp över 4000:–. Kod: 300OFF

Avslutas om:

Visar 9 av 9 produkter

  • Hur inreder jag med en rund vas?

    En rund vas går att inreda med i olika miljöer och stilar. Beroende på färg, storlek och material kan du få den att passa in i praktisk taget alla inredningsstilar. Från en gammaldags retro till modernt och minimalistiskt. Det är väldigt snyggt att använda runda vaser till dekorativa blommor. Du kan välja att använda torkade eller konstgjorda kvistar med löv. Bommullskvistar, pil och eukalyptus håller länge och är även vackra när de torkat. Ställ dem i din runda vas för att ge en romantisk touch på inredningen.
  • Vilka modeller på runda vaser har ni?

    Vi gillar att i vårt sortiment erbjuda både gott och blandat. Därför kan du på vår hemsida stöta på alla möjliga former och modeller på runda vaser. Vi har varianter i olika material som till exempel svart keramik, som passar perfekt i ditt vardagsrum. Eller varför inte en lyxig modell i koppar? Den glansiga ytan ger en snygg färgklick i en ljus inredning. Fördelen med dessa runda vaser är att du kan använda dem med eller utan blommor, eftersom de i de själva är dekorativa.
  • Rund vas i klot- eller cylindrisk form?

    Runda vaser kommer praktiskt taget i två kategorier. Den första har vaser med design som består av en mer cylindrisk omkrets, antingen avlång eller en ovalare form. Den andra kategorin med runda vaser är i form av klot, eller bollar. Ibland kan de ha en kort hals eller bara ett hål. Vårt sortiment innehåller alternativ från båda kategorierna så att du kan välja den du gillar bäst.