846601(1).jpg

Ett tapetbord är en praktisk och användbar möbel som används vid tapetsering av väggar. Det är vanligtvis tillverkat av trä och har en platt yta där man kan rulla ut tapet och klippa den i önskad längd. Tapetbordet är utrustat med en kant längs ena sidan för att hålla tapeten på plats och förhindra att den glider av. Det är också vanligt att bordet har en hylla eller förvaringsutrymme under för att hålla tapetverktyg och tillbehör organiserade. Tapetbordet är en oumbärlig hjälpreda för att få en jämn och professionell tapetsering.

Vanliga frågor om Tapetbord

Måste man ha ett tapetbord?

Nej, det är inte absolut nödvändigt att ha ett tapetbord när man tapetserar. Ett tapetbord kan dock underlätta arbetet genom att ge en jämn yta att arbeta på och hjälpa till att hålla tapeten på plats. Om du inte har tillgång till ett tapetbord kan du använda en ren och jämn yta, som ett matsalsbord, istället. Det är viktigt att se till att underlaget är rent och torrt innan du börjar tapetsera.

Hur långt är ett tapetbord?

Ett standard tapetbord är vanligtvis 2 meter långt. Detta gör det lämpligt för att hantera och klippa tapetlängder på ett bekvämt sätt.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)