Plåtkylt

806 st produkter
Kampanj
1496530(8).jpg

Hur kan jag inreda med plåtskyltar?

Plåtskyltar är ett vackert alternativ till klassiska tavlor. Du kan hitta väggdekorationer i plåt i olika modeller och med olika motiv så du kan skapa en egendesignad känsla. Väggdekoren gör det möjligt att skapa effekter och mönster. Du kan också välja informativa plåtskyltar som ger ett lekfullt intryck i hemmet. Det kan vara vackra ordspråk, såväl som vilka rum som är vilka.

Vilka olika typer av plåtskyltar finns det?

Plåtskyltar kan vara vackra väggdekorationer i olika stilar. Materialen kan även skilja sig åt under samlingsnamnet. Det gör att du kan hitta tuffa retroskyltar som skapar en charmig känsla, såväl som mer romantiska väggdekorationer i plåt. Vissa låter väggen synas vilket kan vara mycket effektfullt. Så när du vill ha mer liv på väggarna kan du välja olika typer av plåtskyltar. Dessutom finns det många olika former och färger. Plåtskyltar låter dig skapa din egen stil.

Är det svårt att hålla rent plåtskyltar och väggdekorationer?

De allra flesta skyltarna är mycket lätta att hålla rent. Då det finns många olika sorters väggdekorationer, så det kan variera hur du kan rengöra dem. En del är lätta att bara ta ned och torka av med en lätt fuktad trasa, medan andra kan behöva dammtorkas på plats.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj