Vintage posters

28 st produkter
Kampanj
  • Retro
540021(5).jpg
Posters i vintagestil är ett perfekt sätt att ge ditt hem en tidlös känsla. Vintageposters ger ett unikt och autentiskt uttryck som kan passa in i många olika inredningsstilar. Hos Trademax hittar du ett stort utbud av posters i vintagestil, med allt från klassiska motiv till retro affischer från olika decennier.

Vad kännetecknar en poster i vintagestil?

En poster i vintagestil har vanligtvis en gammaldags look, ett vintage motiv eller kanske ett motiv med färgskiftningar och repor för att ge en autentisk känsla. De kan också ha en retro eller nostalgisk design och känsla, ofta med bilder eller text som relaterar till en viss tidsperiod.

Kan jag kombinera vintageposters med modern inredning?

Ja, vintageposters kan fungera bra i en modern inredning. De kan skapa en intressant kontrast och ge en mjukare känsla till ett modernt hem. Du kan till exempel kombinera en vintageposter med en modern soffa eller andra moderna möbler.

Hur hänger jag upp min vintageposter från Trademax på ett säkert sätt?

Vi rekommenderar att du använder en ram eller posterskenor för att hänga upp din vintageposter på ett säkert sätt. Ramar kan också skydda postern från damm och skador. Se till att du använder krokar och upphängningssystem som är säkra för posters och att du fäster dem på en stabil vägg eller yta.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Stil (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Kampanj