Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu! 300:– EXTRA rabatt på köp över 4000:–. Kod: 300OFF

Avslutas om:

Visar 24 av 26 produkter
12

Populära filtreringar

Gröna nyanser i ditt hem kan skapa en känsla av lugn och harmoni. Vi erbjuder ett brett utbud av posters med grönt färgtema i olika stilar och motiv som kan hjälpa dig att skapa en avkopplande atmosfär i ditt hem. Våra gröna posters är tryckta på högkvalitativt papper och kan köpas i flera storlekar. Så passa på att hitta din gröna poster hos oss på Trademax nu.

Kan jag använda en grönt tonad poster för att skapa en "botanisk" look i mitt hem?

Absolut! Gröna posters med bladverk eller växter kan hjälpa dig att skapa en botanisk känsla i ditt hem. Du kan placera en eller flera gröna posters tillsammans med krukväxter för att skapa en mer uttalad botanisk estetik.

Vilken materialtyp på ram rekommenderar ni för gröna posters från Trademax?

Det beror på stilen du vill framhäva i ditt hem. Det kan vara snyggt med en ram i trä för att få en naturnära känsla. En häftig kontrast kan vara att ha en ram i metall, eller att bara använda posterskenor. Våra posters är i standardstorlekar för enkel inramning.

Vilka andra färger fungerar bra tillsammans med posters i grönt?

Gröna posters kan matchas med en mängd olika färger i din inredning, såsom neutralt vita och svarta eller djärva färger som orange eller lila. Andra gröna toner kan också fungera bra ihop med gröna posters för att skapa en djupare och mer sofistikerad känsla.