Chanel posters

42 st produkter
Kampanj
  • Chanel
541979(5).jpg

Chanel är ett av världens mest ikoniska modehus och deras reklamkampanjer är lika legendariska som deras kreationer. En av de mest kända och omtalade reklamaffischerna är den som visar supermodellen Kate Moss iklädd en svart Chanelklänning och med ett cigarettmunstycke i handen. Affischen, som lanserades 1992, har blivit en symbol för den tidlösa elegansen och rebelliska attityden som Chanel representerar. Även om det har gått nästan 30 år sedan affischen först publicerades, fortsätter den att inspirera och fascinera modeentusiaster över hela världen.

Vanliga frågor om Chanel poster

Vad kan jag matcha min Chanel poster med?

Du kan matcha din Chanel poster med silver- eller guldfärgade ramar för att skapa en lyxig känsla. Du kan också välja att matcha med andra posters eller tavlor som har liknande färger eller motiv för att skapa en snygg tavelvägg.

Passar en Chanel poster i ett barnrum?

Det beror på barnets ålder och personliga stil. Om barnet gillar mode och Chanel kan det vara en fin dekoration. Men om barnet inte är intresserad av mode kan det vara bättre att välja en annan typ av poster som bättre matchar deras intressen.

Vem grundade Chanel?

Chanel grundades av Gabrielle "Coco" Chanel år 1909.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Motiv (1)
Färg
Materialtyp
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Kampanj