Lägg upp fötterna på en fotpall

Visar 487 prisvärda produkter
Kampanj
Sortera på

Hur bekväm en fåtölj eller soffa än må vara blir den aldrig komplett utan en fotpall. Att kunna lägga upp fötterna är viktigt för komforten! Här hittar du ett stort sortiment av snygga och trendiga fotpallar från omtyckta varumärken. Beroende på stil kan du välja bland både klassiska fotpallar men även mer minimalistiska och moderna varianter. En fotpall kan användas till mer än bara dina fötter. När du behöver extra sittplats fungerar fotpallen dessutom utmärkt som sittpuff!

Fotpallar för inomhus och uterum

I vårt sortiment av fotpallar hittar du många vackra varianter som passar till såväl vardagsrummet som till uteplatsen. Våra fotpallar i rotting är exempelvis passande för altanen eller uterummet där de går väl ihop med dina övriga rottingmöbler. För dig som vill bryta av inredningen med något färgglatt finns flera härliga fotpallar att välja bland. Kanske gillar du våra röda kuber i äkta läder? Dessa passar bra till såväl en diskret som en mer färgstark inredning. När det kommer till inredningen finns det egentligen inga regler, bara riktlinjer. Dessutom är det du själv som ska känna att du trivs. Du kan med fördel inreda med både matchande fotpallar som smälter in fint med din övriga inredning, men det kan bli minst lika snyggt att bryta av med något helt annat.

Många av våra fotpallar passar utmärkt att inreda med separat, du behöver alltså inte ha en fåtölj framför. Kanske kan du behöva en liten pall i hallen där du kan sitta för att knyta skorna? Även vid sängens fotända kan det vara praktiskt och snyggt med en sittmöbel.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Längd
Höjd
Antal sittplatser
Färg
Funktion
Stil
Typ
Utseende
Pris
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj