Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 334 produkter
1
...
14

En skärmvägg är både praktisk och dekorativ. Välj ur vårt breda sortiment av billiga skärmväggar för att hitta den som passar dina behov och som skapar skönhet i ditt hem. Använd sedan din skärmvägg för att både dölja och förhöja delar av ett rum, eller för att avgränsa.

Avgränsa och dekorera med en praktisk skärmvägg

  • Vilken sorts skärmvägg ska jag välja?

    Det första du behöver besluta är hur lång skärmvägg du behöver. Mät hur långt du vill skärma av och tänk till vad gäller funktion. Kanske vill du ha mer än en skärmvägg. Fundera också på om du vill ha en skärmvägg som dämpar eller släpper igenom ljus.
  • Var är det bäst att ha min skärmvägg?

    Om du använder din skärmvägg som rumsavdelare är det bra att se till att det finns plats på båda sidor om skärmväggen. Om väggen ska användas för att skapa en sovalkov vill du kanske ha skärmväggen så nära sängen som möjligt, men med plats att kliva ur och i sängen. Din skärmvägg kan också stå så att den är rumsavdelare vissa tider och när du vinklar den på annat sätt är den en skärm för att till exempel dölja ett stökigt hörn.
  • Var kan jag förvara min hopvikta skärmvägg?

    Flera av skärmväggarna i vårt sortiment är platta nog att få plats bakom en dörr, när de är hopvikta. Du kan också vika ihop din skärmvägg och skjuta in den under en säng eller under en soffa. Om du har en större garderob eller en klädkammare är det också ett bra ställe att förvara din hopvikta skärmvägg.