Ljusstakar & ljuslyktor

113 st produkter
Kampanj
925480(3).jpg
Populära filtreringar

Det är något alldeles speciellt med ljusstakar. Med tända ljus i sig kan de på ett ögonblick helt förändra ett rum från att vara vardagligt och tråkigt till att bli stämningsfullt och mysigt. Det går knappast att underskatta den effekt som ljusstakar har på ett hem, och när du väl upplever det så kommer du aldrig att vilja sluta använda dem. Ljusstakar är det som gör att de mörka, kalla kvällarna som vi så ofta upplever i Sverige känns behagliga och rent av underbara. Med ljusstakar i ditt hem så kommer du med andra ord att verkligen må bra, oavsett om det svenska vädret kanske inte bjuder till. 

Ljusstakar är också mer än enbart en källa till mys och stämning. De är i sig en väldigt elegant och stilig inredningsdetalj som både går att få i klassisk tidlös design och mer moderna tappningar. Det betyder att det inte spelar någon roll vad du har för inredningsstil i ditt hem – du kommer att kunna hitta ljusstakar som passar alldeles perfekt i den stil som du redan idag har! Se till att göra en stor insats för både din inredning och din mysstämning. Upptäck vårt stora utbud av olika ljusstakar för många olika tillfällen!

Hitta dina ljusstakar

Bara för att du har en bestämd stil så betyder inte det att du inte fortfarande kan experimentera med din inredning. Att prova på att göra det med ljusstakar är en god idé, eftersom denna inredningsdetalj i sig är väldigt skiftande. Dels så är den vacker att titta på när den inte används, utan bara pryder en vägg eller ett bord. Dels så är den elegant och läcker när en eller flera lågor fladdrar i den, och skänker dig känslan av värme samtidigt som mysighetsgraden stiger betydligt. Men vilken ljusstake passar bäst för dig och ditt hem? I vårt stora sortiment kan du kosta på dig att vara kräsen, för här kommer du att hitta ljusstakar i massa olika fantastiska designer – från klassiskt till toppmodernt.

Ljusstakar från Trademax görs i en mängd olika material. Här hittar du bland annat ljusstakar i mässing, ljusstakar i silver och ljusstakar i koppar, för att bara nämna några populära. Oavsett vilka ljusstakar ditt val än landar på i slutändan så är det genom oss på Trademax som du kommer att lyckas med att skapa en riktigt härligt och mysig inramning i ditt hem. Oavsett om det är en kandelaber som du vill ha, eller en mer modern ljusstake, så kommer de alla ha samma sköna effekt på din heminredning!

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Höj och sänkbar
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Dimbar
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj