Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Ljusstake & ljuslykta

40 st produkter
Adventsljusstake & elljusstake
Adventsljusstake & elljusstake
Kandelaber & bordsljusstake
Kandelaber & bordsljusstake

Populära filtreringar

Det är något alldeles speciellt med ljusstakar. Med tända ljus i sig kan de på ett ögonblick helt förändra ett rum från att vara vardagligt och tråkigt till att bli stämningsfullt och mysigt. Det går knappast att underskatta den effekt som ljusstakar har på ett hem, och när du väl upplever det så kommer du aldrig att vilja sluta använda dem. Ljusstakar är det som gör att de mörka, kalla kvällarna som vi så ofta upplever i Sverige känns behagliga och rent av underbara. Med ljusstakar i ditt hem så kommer du med andra ord att verkligen må bra, oavsett om det svenska vädret kanske inte bjuder till.

Ljusstakar är också mer än enbart en källa till mys och stämning. De är i sig en väldigt elegant och stilig inredningsdetalj som både går att få i klassisk tidlös design och mer moderna tappningar. Det betyder att det inte spelar någon roll vad du har för inredningsstil i ditt hem – du kommer att kunna hitta ljusstakar som passar alldeles perfekt i den stil som du redan idag har! Se till att göra en stor insats för både din inredning och din mysstämning. Upptäck vårt stora utbud av olika ljusstakar för många olika tillfällen!

Skapa en mysig känsla med ljusstakar och ljuslyktor

  • Hur får man bort stearin från ljusstake?

    Lättaste sättet att få bort stearin från dina ljusstakar och ljuslyktor är, om materialet tillåter, att ställa dem under kallt rinnande vatten en stund. Det mjukar upp stearinet som fastnat på ljusstaken. Ta sedan en smörkniv eller liknande och skrapa försiktigt bort stearinresterna på dina ljushållare.
  • Vilka material på ljusstakar och ljushållare har Trademax?

    Ljusstakar från Trademax görs i en mängd olika material. Här hittar du bland annat ljusstakar i mässing, silver, koppar, trä och många andra utseenden och material. Vi har ett brett utbud av ljusstakar i olika material för att du ska hitta just den typern av ljuslykta och ljusstake du är ute efter.
  • Måste ljushållarna ha samma stil som resten av min inredning?

    Nej, bara för att du har en stil på din inredninng så betyder inte det att du inte kan experimentera med att blanda stilar i din inredning. Att prova på att göra det med ljusstakar och ljuslyktor kan vara en lagom början, eftersom denna inredningsdetalj i sig är väldigt skiftande. Ljusstakar och ljushållare är dessutom en relativt billig inredningsdetalj så du kan lätt testa dig fram utan att bli ruinerad. I vårt stora sortiment kan du kosta på dig att vara kräsen, för här kommer du att hitta ljusstakar och ljuslyktor i många olika stilar – från klassiskt till toppmodernt.