Barnkuddar

Visar 24 prisvärda produkter
Kampanj
Sortera på

Köp mjuka och härliga barnkuddar

Kuddar är väl en sådan sak som man aldrig kan ha för många av, eller hur? Mjuka och gosiga kuddar passar både vardagsrummet såväl som barnens rum. Hos oss på trademax kan du beställa kvalitativa barnkuddar till ett billigt pris online, hur smidigt som helst.

Vad erbjuder ni för olika barnkuddar?

Hos oss på trademax.se har vi barnkuddar av kvalité utan att för den sakens skull sätta några höga priser. Vi har mindre modeller med roliga motiv på för barnens skull och större modeller du kan använda som sovkudde eller läskudde. Våra kuddar går att använda enbart som prydnadskuddar också, om du hellre föredrar det.

Vad ska jag tänka på när jag köper en barnkudde?

Det är ditt eget personliga val, och du får gå efter tycke och smak. Vad tycker barnet om för färger? En sak som kan vara bra att fundera över är vilken storlek du vill ha och hur stort barnet är. Vi har barnkuddar för de allra minsta också, som går att använda i barnvagn eller spjälsäng.

Hur sköter jag om mina kuddar?

Skötselråden är enkla och följer varje kudde. Ofta är det bara att tvätta överdraget om det finns ett sådant. Annars går de flesta kuddar att tvätta som de är.

Kan jag byta kudde om jag ångrar mig?

Självklart kan du det. Vi finns här för att hjälpa, kontakta oss här online om det är någonting du undrar över eller behöver hjälp med i ditt val av barnkudde.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Längd
Färg
Funktion
Pris
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj