categoryTopBlock

Köksunderlägg

102köksunderlägg på rea
Husgeråd

Vill du ändra karaktär på din dukning eller ge ditt matbord ett lyft? Med hjälp av bordstabletter i olika material kan du göra precis det. Hos Trademax hittar du tallriksunderlägg som passar alla, oavsett inredningsstil. Botanisera dig i vårt stora utbud och beställ de köksunderlägg som du tycker är snyggast.

Vanliga frågor och svar

Varför behöver jag köksunderlägg?

Knivar, fläckar, spill, varma tallrikar eller grytor är sådant som kan vara tufft för bordet. Med hjälp av underlägg skyddar du ditt bord både på ett praktiskt och snyggt sätt.

Vilket material kan jag köpa snygga bordstabletter i?

Att välja en bordstablett som du tycker är snygg är det viktigaste. Det är även bra att välja material efter behov och användningsområde. Hos Trademax hittar du bordstabletter i en mängd olika material och modeller. Välj mellan bambu, bomull, jute och bordstabletter i linne. Självklart erbjuder vi även bordstabletter i skinn och plast. Oavsett vilken stil eller smak du föredrar hittar du med all säkerhet något hos oss.

Vilken form ska ett tallriksunderlägg ha?

Tidigare har det varit populärt och mest vanligt med rektangulära underlägg. Idag kan du hitta allt fler olika modeller så som asymmetriska och runda bordstabletter. Med bordstabletter i olika former kan du enkelt bryta av ett bords raka linjer och ge ditt bord ett nytt utseende.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Längd
Höjd
Färg
Funktion
Pris
Leverans 2-6 vardagar