Inredningsdetaljer som gör hemmet vackrare

Visar 221 prisvärda produkter
Kampanj
Sortera på

Även om stora möbler som bord, stolar och soffor är viktiga i din heminredning är det sällan de stora sakerna som gör inredningen komplett. Det är snarare hemmets inredningsdetaljer som sätter pricken över i:et och som skapar den där originella, mysiga och vackra prägeln. Här hittar du ett stort sortiment av vackra inredningsdetaljer som förhöjer stämningen hemma. Här kan du även hitta fina presenter som bland annat prydnadsprodukter, bokstöd eller jordglober. Sätt din egen prägel på inredningen med ting du gillar!

Snygga inredningsdetaljer med praktisk funktion

Bara för att något är snyggt eller dekorativt betyder det inte att saken inte kan fylla en praktisk funktion. Här kan du välja bland mängder av trendiga inredningsdetaljer som också kan användas till något, exempelvis dörrstopp som ser ut som en liten hund. Vi har även snygga kalendrar, vackra vaser och skålar för frukt och sallad. Självklart kan du även hitta inredningsdetaljer som endast är till som prydnad, dessa passar också bra att ge bort som en finare gåva.

Med hjälp av detaljer kan du göra inredningen mer personlig, mysig och dekorativ. Våra fina produkter gör det enklare att fullborda inredningen och göra den mer komplett. Ett hem utan detaljer kan annars kännas lite väl tomt eller opersonligt. Eftersom alla gillar olika och dessutom har olika inredningsstilar, har vi samlat ett mycket brett utbud av inredningsdetaljer. Här kan alla hitta något – oavsett om du föredrar en minimalistisk och modern stil, en klassisk stil eller om du gillar en "spirituell" inredningsstil med mycket fjädrar och kuddar.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Längd
Höjd
Motiv
Färg
Form
Stil
Pris
Utseende
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj