Skrivbordsunderlägg

5 st produkter
Kampanj
1705806(3).jpg

Vill du skydda ditt skrivbord mot oönskade repor och smuts, fast på ett praktiskt men snyggt sätt? Då har du kommit rätt. Med hjälp av ett skrivbordsunderlägg gör du precis det. Bläddra bland Trademax utbud för att hitta det underlägg som passar dig bäst. Beställ idag så bjuder vi på frakten!

Vanliga frågor och svar

Varför behöver jag ett skrivbordsunderlägg?

Med hjälp av ett skrivbordsunderlägg kan du skydda ditt bord samtidigt som du får en mjuk yta att skriva på. Det är även ett praktiskt och ergonomiskt kontorstillbehör som passar perfekt på kontoret men fungerar även utmärkt till barn.

Vilka modeller finns det på skrivbordsunderlägg?

Det finns många olika modeller på skrivbordsunderlägg att välja mellan. Bläddra bland Trademax utbud och välj mellan olika färger. Hos oss på Trademax hittar du till exempel transparenta skrivbordsunderlägg. Välj det skrivbordsunderlägg som passar dig och dina behov.

Hur rengör jag mitt skrivbordsunderlägg?

Eftersom du skyddar ditt skrivbord mot oönskat kladd, smuts och repor är det ditt skrivbordsunderlägg som får ta det istället. Men var inte orolig, de är lätta att rengöra. Det är bara att torka av underläggets yta med en fuktig trasa.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Tvättbar
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Kampanj