Skippa sidhuvud och gå vidare.

Bordstabletter & bordsunderlägg

31 st produkter
Visar 24 av 31 produkter
12
Vill du ändra karaktär på din dukning eller ge ditt matbord ett lyft? Med hjälp av bordstabletter och bordsunderlägg i olika material kan du göra precis det. Hos Trademax hittar du tallriksunderlägg som passar alla, oavsett inredningsstil. Botanisera dig i vårt stora utbud och beställ de köksunderlägg som du tycker är snyggast.

Förhöj vardagen med bordstabletter till middagsbjudningen

  • Varför behöver jag bordsunderlägg?

    Knivar, fläckar, spill, varma tallrikar eller grytor är sådant som kan vara tufft för bordet. Med hjälp av bordsunderlägg skyddar du ditt bord både på ett praktiskt och snyggt sätt.
  • Vilket material kan jag köpa bordstabletter i?

    Att välja en bordstablett som du tycker är snygg är det viktigaste. Det är även bra att välja material efter behov och användningsområde. Hos Trademax hittar du bordstabletter i en mängd olika material och modeller. Välj mellan bambu, bomull, jute och bordstabletter i linne. Självklart erbjuder vi även bordstabletter i skinn och plast. Oavsett vilken stil eller smak du föredrar hittar du med all säkerhet något hos oss.
  • Vilken form ska ett tallriksunderlägg ha?

    Tidigare har det varit populärt och mest vanligt med rektangulära underlägg. Idag kan du hitta allt fler olika modeller av bordstablett så som asymmetriska och runda bordstabletter. Med bordstabletter i olika former kan du enkelt bryta av ett bords raka linjer och ge ditt bord ett nytt utseende.