Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Smyckesställ & smyckesskrin

13 st produkter
Visar 13 av 13 produkter

Smyckesställ och smyckesskrin är praktiska och stilfulla förvaringslösningar för smycken. Smyckesställ är vanligtvis tillverkade av metall eller trä och har krokar, stänger eller fack där du kan hänga upp dina halsband, armband och örhängen. De är perfekta för att hålla ordning på dina smycken och för att undvika att de trasslar ihop sig. Smyckesskrin å andra sidan är vanligtvis tillverkade av trä eller tyg och har olika fack och fackfördelare för att organisera dina smycken. De är också utrustade med lock för att skydda smyckena från damm och skador. Oavsett om du föredrar ett smyckesställ eller smyckesskrin, kommer de båda att hjälpa dig att hålla dina smycken säkra och välorganiserade.

Dekorativ smyckesförvaring med smyckesställ & smyckesskrin

 • Vad ska jag tänka på vid köp av smyckeskrin?

  Har du många smycken som behöver få plats i skrinet så bördu köpa en av våra större modeller. Kanske ett som har bådelådor, fack och plats där du kan hänga dina halsband? Hososs på trademax.se har du chansen att köpa smyckeskrinbilligt och bekvämt online.
 • Vad har ni för modeller?

  Vi har hos oss på trademax en hel del olika varianter avsmyckesställ och smyckeskrin att välja på. Allt frånenklare skrin till elegantare sådana med spegel till. Väljdet du tycker bäst om.
 • Kan jag få hjälp med mitt köp?

  Vi på trademax.se hjälper dig så gärna i valet avsmyckeskrin eller smyckeställ, tveka inte att höra av digtill oss här på nätet så hjälper vi dig att hitta just dinfavorit bland våra modeller.
 • Har ni smyckeshållare som ser ut som ett träd?

  Ja det har vi, exempelvis i vitt trä. Där kan du hänga dinasmycken och halsband och låta de stå framme för alla atttitta på. Vi har både snygga och funktionellasmyckeshållare och smyckeskrin. Varmt välkommen in till osspå trademax.se så hjälper vi dig beställa online, enkeltoch bekvämt.