Smyckesställ & smyckesskrin

15 st produkter
Kampanj
2042252(1).jpg

Dekorativ smyckesförvaring med smyckesställ & smyckesskrin

Varför stänga in dina vackra smycken och juveler i en enkel låda när du istället kan använda dig av någon utav våra smyckesställ eller smyckeskrin? Hos oss här på trademax.se kan du köpa billiga, vackra och dekorativa smyckesställ och smyckeskrin till dina smycken.

Vad ska jag tänka på vid köp av smyckeskrin?

Har du många smycken som behöver få plats i skrinet så bör du köpa en av våra större modeller. Kanske ett som har både lådor, fack och plats där du kan hänga dina halsband? Hos oss på trademax.se har du chansen att köpa smyckeskrin billigt och bekvämt online.

Vad har ni för modeller?

Vi har hos oss på trademax en hel del olika varianter av smyckesställ och smyckeskrin att välja på. Allt från enklare skrin till elegantare sådana med spegel till. Välj det du tycker bäst om.

Kan jag få hjälp med mitt köp?

Vi på trademax.se hjälper dig så gärna i valet av smyckeskrin eller smyckeställ, tveka inte att höra av dig till oss här på nätet så hjälper vi dig att hitta just din favorit bland våra modeller.

Har ni smyckeshållare som ser ut som ett träd?

Ja det har vi, exempelvis i vitt trä. Där kan du hänga dina smycken och halsband och låta de stå framme för alla att titta på. Vi har både snygga och funktionella smyckeshållare och smyckeskrin. Varmt välkommen in till oss på trademax.se så hjälper vi dig beställa online, enkelt och bekvämt.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj