Glödlampa

45 st produkter
1449772(3).jpg

Att ha rätt glödlampa är viktigt för ett funktionellt och mysigt hem. Det finns många olika glödlampor att välja mellan: klassiska glödlampor, LED lampor, halogen och lågenergi. Hos oss på Trademax kan du köpa glödlampa billigt online. Välkommen att bläddra bland vårt stora sortiment!

Vanliga frågor och svar

Hur vet jag vilken glödlampa jag ska ha?

Att veta vilken glödlampa du ska ha är inte alltid så lätt då det finns många olika att välja mellan. Jämför vi LED-lampor med glödlampor och halogenlampor har LED-lampor ett mer riktat ljus. Vill du sprida ljuset mer kan du välja en glödlampa med en vit och matt yta. Till allmänna utrymmen är det bra att ha en glödlampa som lyser med varmt ljus.

Vilken sockel ska jag ha?

De vanligaste storlekarna på sockel är E27 och E14. Det är sockeln som berättar vilken glödlampa som passar till din lampa. Du behöver därför ta reda på vilken sockel din lampa har och dimensionen på den. Till en lampa som har sockel e27 ska du ha glödlampa e27 och till en lampa som har sockel e14 ska du ha glödlampa e14.

Vad är lumen?

Lumen är glödlampans ljusstyrka. Idag jämförs det med watt hos gamla lampor. Ju högre tal desto mer ljus. Vanligast är LED- eller lågenergilampor där det rekommenderas att ha 430-800 lumen. Detta motsvarar ett watt på 40-60.

Hur inreder jag snyggt med glödlampor?

Att inreda med olika glödlampor kan skapa en unik inredningsdetalj i ditt hem. Du kan till exempel hänga stora glödlampor i olika längder ovanför ditt matbord. På så sätt har du skapat dig din egna taklampa. Vill du skapa en mysig känsla kan du kika på dimbar glödlampa. Med dessa kan du själv styra belysningen och känslan i rummet. Vill du ljussätta ditt hem med färg har vi även färgade glödlampor. En färgad glödlampa kan förändra ditt hem och skapa en häftig effekt.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)