Skippa sidhuvud och gå vidare.

Säsongsstart! Vårens utemöbler har landat hos oss!

Golvlampa

54 st produkter
Visar 24 av 54 produkter
1
...
3

Populära filtreringar

Med en golvlampa från Trademax får du exakt den belysning du önskar och har behov av. Vi har ett brett utbud av golvlampor i olika utförande och design för alla tillfällen. Oavsett om du behöver en myslampa eller en läslampa har vi något för dig. Du skapar enkelt en stämningsfull belysning i hemmet med en praktisk och snygg golvlampa. Det blir ett fint komplement till en taklampa eller vägglampa. Kika gärna runt i vårt sortiment av golvlampor och låt dig inspireras av allt det fina vi har att erbjuda. Hos Trademax hittar du den perfekta golvlampan för ditt hem.

Skapa den ultimata stämningen med golvlampor

  • Var kan jag placera en golvlampa?

    En golvlampa kan användas vid många olika tillfällen och lampan är mycket användbar. Du kan ha en golvlampa som en behaglig och rofylld mysbelysning. Det finns även golvlampor som ger mer ljus och är lämpliga då du läser eller handarbetar. En golvlampa kan även ställas vid ett skrivbord så du får bra belysning då du sitter och arbetar.
  • Hur väljer jag rätt golvlampa?

    Innan du köper en golvlampa bör du fundera över vilken funktion du vill att lampan ska fylla. Om du är ute efter en golvlampa till läshörnan är det praktiskt med en modell med en eller flera armar. Då kan du enkelt justera ljuset och punktbelysa efter behov. Har du tänkt att golvlampan ska höja trivselfaktorn i hemmet och ge ett stämningsfullt ljus? Då väljer du en golvlampa du tycker uppfyller det för just dig.
  • Passar golvlampor i alla hem?

    Trademax har praktiska och fina golvlampor för alla hem. Du kan välja bland olika material som bland annat mässing, krom, trä, koppar och metall. Oavsett om du vill ha en golvlampa i retro-stil eller en i modern design hittar du något passande i vårt breda sortiment av golvlampor.