categoryTopBlock

Toalettsitsar

108toalettsitsar på rea
Badrumstillbehör

Hur hittar jag rätt toalettsits?

Moderna toalettstolar har i regel universalsits vilket gör att det är lätt att köpa ny toalettsits efter smak och tycke. För att vara säker på att den passar bör du mäta din befintliga sits. Här är det viktigt att du kommer ihåg att mäta avstånd mellan fästhålen. Är du osäker kan du alltid kontakta oss på Trademax så hjälper vi dig.

Vilka skillnader finns det mellan toalettsitsar?

Fördelen med att köpa toalettsits separat eller byta är att du kan hitta den som matchar din stil. Det blir en del av inredningen i badrummet. En vacker toalettsits i marmor ger en lyxig känsla och du kan hitta nya färger och mönster som ger badrummet den karaktär du önskar. Rent praktiskt finns det även toalettsits med mjuk stängning. Det skonar toalettstolen och är ljuddämpande. Dessutom kommer inga fingrar i kläm.

Vad är skillnaden mellan en mjuk och hård sits?

En toalettsits som har mjuk sits är i regel gjort av mjukare plast eller liknande material. De är lättare till vikten och ett praktiskt val som oftare är lite billigare toalettsitsar. En hård sits väger mer och är lite tåligare, framför allt mot repor och slitage. En hårdare variant tål också mer belastning.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)