Bubbelbadkar och massagebadkar

Visar 10 prisvärda produkter
Sortera på

Drömmer du om att bada i ett bubbelbadkar eller massagebadkar? Nu har du äntligen råd att köpa bubbelbadkar, och lyfta badrummet eller spaavdelningen till nya nivåer. Hos oss finns ett brett utbud av högkvalitativa bubbel- och massagebadkar från kända varumärken. Oavsett om du är på jakt efter ett litet massagebadkar, eller om du vill ha ett större bubbelbadkar för två, har vi flera varianter att välja mellan. Och ska du placera ditt badkar i ett hörn eller i mitten av rummet, kan du hitta olika varianter hos oss.

Billiga bubbelbadkar med kvalitet

De senaste åren har intresset för bubbelbadkar och massagebadkar ökat explosionsartat, och vi förstår verkligen varför. Vad kan vara härligare än att sänka ner kroppen i heta bubblor efter lång dag på jobbet? Ett bubbelbadkar är utan tvekan en otroligt bra investering för både kropp och själ, och kan förvandla ditt trista badrum till ett lyxigt spa. Trademax har bubbelbadkar av hög kvalitet som är utrustade med tillförlitliga säkerhetsfunktioner. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor!

När du ska köpa bubbel- och massagebadkar är det en god idé att noga tänka igenom vilka funktioner du vill ha samt vilken design och storlek som passar i ditt badrum. Gillar du en mjukare avslappningsmassage ger ett bottenmonterat luftsystem med bottenmassage eller sängmassage den perfekta upplevelsen. Föredrar du däremot en något hårdare massage kan anatomiskt placerad sido- och ryggmassage vara grejen för dig. Och för dig som inte kan välja utan bara vill ha det bästa, har vi massagebadkar med alla funktionerna; botten-, sido-, fot- och ryggmassage. Är det egentid i badet som gäller, eller ska du plaska tillsammans med en familjemedlem? Trademax har såväl enmansbadkar som bubbelbadkar för två personer. Vill du även kunna duscha i badkaret? Komplettera med en praktisk duschvägg i glas!

Ta en titt på vårt stora utbud och införskaffa dina drömmars bubbelbad hos Trademax redan idag! Du får det levererat hem till dörren, helt fraktfritt! Sedan är det bara att börja njuta av värmen, massagen och den sköna avkopplingen.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Antal sittplatser
Färg
Antal personer
Form
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Utseende
Leverans 2-6 vardagar