Bubbelbadkar och massagebadkar

Visar 8 prisvärda produkter
Sortera på

Drömmer du om att bada i ett bubbelbadkar eller massagebadkar? Nu har du äntligen råd att köpa bubbelbadkar, och lyfta badrummet eller spaavdelningen till nya nivåer. Hos oss finns ett brett utbud av högkvalitativa bubbel- och massagebadkar från kända varumärken. Oavsett om du är på jakt efter ett litet massagebadkar, eller om du vill ha ett större bubbelbadkar för två, har vi fler varianter att välja mellan. Och ska du placera ditt badkar i ett hörn eller i mitten av rummet, kan du hitta olika varianter hos oss.

Billiga bubbelbadkar med kvalitet

Hur väljer jag rätt bubbelbadkar eller massagebadkar?

När du ska köpa bubbel- eller massagebadkar är det en god idé att noga tänka igenom vilka funktioner du vill ha samt vilken design och storlek som passar i ditt badrum. Gillar du en mjukare avslappningsmassage ger ett bottenmoterat luftsystem med bottenmassage eller sängmassage den perfekta upplevelsen. Föredrar du däremot en något hårdare massage kan anatomiskt placerad sido- och ryggmassage vara grejen för dig. Och för dig som inte kan välja utan bara vill ha det bästa, har vi massagebadkar med alla funktionerna: botten-, sidor-, fot- och ryggmassage.

Är det egentid i badet som gäller, eller ska du plaska tillsammans med en familjemedlem? Trademax har såväl enmansbadkar som bubbelbadkar för två personer. Vill du även kunna duscha i badkaret? Komplettera med en praktisk duschvägg i glas!

Hur rengör jag mitt bubbelbadkar?

Även om du duschar innan du kliver ner i ditt bubbelbadkar är det viktigt att rengöra det efter användning. Dels från kalkavlagringar och tvålrester men även hår- och hudrester. När du ska rengöra badkaret är det bra att använda ett milt rengöringsmedel. Slå på bubbelfunktionen och häll i anpassat rengöringsmedel. Gör detta ungefär en gång per kvartal.

Vilka fördelar finns det med ett bubbelbadkar eller massagebadkar?

De senaste åren har intresset för bubbelbadkar och massagebadkar ökat explosionsartat, och vi förstår varför. Vad kan vara härligare än att sänka ner kroppen i heta bubblor efter en lång dag på jobbet? Ett bubbelbadkar är utan tvekan en otroligt bra investering för både kropp och själ, och kan förvandla ditt trista badrum till ett lyxigt spa. Trademax har bubbelbadkar av högkvalitet som är utrustade med tillförlitliga säkerhetsfunktioner. Tveka inte att kontakta vår kundtjänst om du har frågor.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Längd
Höjd
Antal sittplatser
Färg
Antal personer
Form
Pris
Utseende