Skippa sidhuvud och gå vidare.

Beställ innan 10/6 för leverans innan midsommar!*

Tid kvar att beställa:

Visar 4 av 4 produkter

Att ta hand om dina trämöbler är avgörande för att behålla deras naturliga skönhet och kvalitet. Om du vill ha möbler som inte bara ser fantastiska ut utan också håller länge är rätt vård viktig.

På Trademax hittar du ett stort utbud av produkter för vård av trämöbler för både inomhus- och utomhusbruk. Genom att använda rätt rengöringsmedel, olja eller vax och skydda dina möbler från starka väderelement kan du njuta av dina möbler i trä i många år framöver.

Hur ofta bör jag rengöra mina trämöbler?

Det beror på hur ofta dina möbler används och om de står inom eller utomhus. För utomhusmöbler rekommenderas att rengöra dem minst två gånger om året. För inomhusmöbler kan det räcka med att torka av dem med en mjuk trasa varje vecka eller efter behov.

Vilken typ av rengöringsmedel ska jag använda?

Använd alltid rengöringsmedel som är säkra för trä. Vissa rengöringsmedel kan vara för hårda och kan skada ytan på dina möbler. Undvik att använda alltför mycket vatten eller starka kemikalier som kan skada träets yta.

Vilken typ av olja eller vax ska jag använda för att underhålla mina trämöbler?

Använd en olja eller ett vax som är speciellt utformat för den typen av trä som dina utemöbler är i. Följ instruktionerna för hur du ska använda oljan eller vaxet som följer med produkten. Se också till att alltid använda ett rengöringsmedel som är säkert för den trätyp som dina möbler är i. Vissa rengöringsmedel kan vara för hårda och kan skada ytan på dina möbler. Undvik att använda alltför mycket vatten eller starka kemikalier som kan skada träets yta.

Vi hoppas att dessa vanliga frågor om möbelvård för trä har varit till hjälp. Genom att ta hand om dina trämöbler på rätt sätt kan du förlänga livslängden och se till att de fortsätter att se fantastiska ut år efter år.