Skippa sidhuvud och gå vidare.

MIDSOMMARKAMPANJ - spara upp till 60%!

Dyna Baden Baden

8 st produkter
Visar 8 av 8 produkter

Den klassiska Baden Baden stolen har varit och är fortfarande en väldigt populär stol bland svenska sommarnjutare. Stolen är enkelt utformad och samtidigt mycket praktisk, då man kan ändra positionen från sittande till liggande med några få rörelser. Att göra det med dynor i Baden Baden gör det hela ännu bättre.

Solstolen får en oslagbar sittkomfort när den kombineras med någon av Trademax många Baden Baden dynor. Dynorna går att få i mängder av färger och mönster, vilket gör det lätt för dig att hitta din personliga favorit!

Snygga Baden Baden dynor

Den klassiska utemöbeln Baden Baden stolen har länge varit en populär följeslagare hos det svenska folket under sommarmånaderna. Anledningen till att stolen - som fått sitt namn från den lilla badorten i sydvästra Tyskland - har blivit så stor är säkerligen möjligheten att kunna fälla stolen i flera olika lägen och på så sätt kunna avnjuta värmen och solen i olika ställningar. Det utmärkande med Baden Baden är att när du fäller stolens rygg bakåt, åker fotskyddet uppåt och du hamnar på så sätt i ett mycket bekvämt liggande läge. Baden-Baden-stolen ger då kroppen en mjuk och behaglig ställning som ibland gör att det kan vara lite svårt att komma upp ur stolen, för att det är så skönt att ligga där. Så preparera en kall dryck vid sidan av stolen, på med badkläderna, luta dig tillbaka med ett korsord, ett kul radioprogram eller en podcast i bakgrunden och njut av sommaren och ledigheten i en Baden Baden stol. Här på Trademax hittar du inte bara själva Baden Baden stolen, utan även passande dynor till stolar i denna stil. Här kan du välja mellan Baden Baden dynor som är:

  • tjocka
  • tunna
  • flerfärgade
  • enfärgade
  • blommönstrade
  • neutrala
  • med huvudkudde

Alla dynorna passar såklart till Baden Baden stolar. Ett perfekt tillfälle att uppgradera din gamla Baden Baden, eller varför inte passa på att köpa nya Baden Baden stolar och komplettera dem med dynor som både är snygga och sköna? Du hittar allt här på Trademax!