categoryTopBlock

Baden-Baden-dyna

15st produkter
Solstolsdyna

Den klassiska Baden-Baden-stolen har varit och är fortfarande en väldigt populär stol bland svenska sommarnjutare. Stolen är enkelt utformad och samtidigt mycket praktisk, då man kan ändra positionen från sittande till liggande med några få rörelser. Att göra det med dynor i Baden-Baden gör det hela ännu bättre.

Solstolen får en oslagbar sittkomfort när den kombineras med någon av Trademax många Baden-Baden-dynor. Dynorna går att få i mängder av färger och mönster, vilket gör det lätt för dig att hitta din personliga favorit!

Billiga utemöbler för alla tillfällen hittar du hos Trademax!

Den klassiska utemöbeln Baden-Baden-stolen har länge varit en populär följeslagare hos det svenska folket under sommarmånaderna. Anledningen till att stolen - som fått sitt namn från den lilla badorten i sydvästra Tyskland - har blivit så stor är säkerligen möjligheten att kunna fälla stolen i flera olika lägen och på så sätt kunna avnjuta värmen och solen i olika ställningar. Det utmärkande med Baden-Baden är att när du fäller stolens rygg bakåt, åker fotskyddet uppåt och du hamnar på så sätt i ett mycket bekvämt liggande läge. Baden-Baden-stolen ger då kroppen en mjuk och behaglig ställning som ibland gör att det kan vara lite svårt att komma upp ur stolen, för att det är så skönt att ligga där. Så preparera en kall dryck vid sidan av stolen, på med badkläderna, luta dig tillbaka med ett korsord, ett kul radioprogram eller en podcast i bakgrunden och njut av sommaren och ledigheten i en Baden-Baden-stol. Här på Trademax hittar du inte bara själva Baden-Baden-stolen, utan även passande dynor till stolar i denna stil. Här kan du välja mellan Baden-Baden-dynor som är:

  • tjocka
  • tunna
  • flerfärgade
  • enfärgade
  • blommönstrade
  • neutrala
  • med huvudkudde

Alla dynorna passar såklart till Baden-Baden-stolar. Ett perfekt tillfälle att uppgradera din gamla Baden-Baden, eller varför inte passa på att köpa nya stolar och komplettera dem med dynor som både är snygga och sköna? Du hittar allt här på Trademax!

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Utseende