Infraröd bastu

9 st produkter
fc0707b6ed00c33fbb12e91b671eb08de1a55bae.jpg

Skapa ditt eget privata spa och njut av de många hälsofördelarna med en infraröd bastu hemma. Våra högkvalitativa IR bastu kombinerar avslappnande värme med terapeutiska effekter som hjälper till att lindra stress, främja cirkulationen och rena kroppen. Med innovativ teknik och stilren design skapar våra infraröda bastur den perfekta miljön för avkoppling och välbefinnande.

Varva ner med en IR bastu hemma

Vilka är infraröd bastu fördelar?

En IR bastu har flera hälsofördelar, inklusive ökad blodcirkulation, lindring av muskelsmärta och stelhet, förbättrad sömnkvalitet, och minskad stressnivå.

Hur fungerar infraröd bastu?

I en infrabastu genereras värme genom infraröda strålar som tränger djupt in i kroppen och värmer upp den inifrån. Denna typ av värme är skonsam mot huden och ger en behaglig upplevelse samtidigt som den har terapeutiska effekter på kroppen.

Vad är infraröd strålning i en bastu?

Infraröd strålning är en typ av elektromagnetisk strålning med längre våglängd än synligt ljus. Den är osynlig för ögat men känns som värme. Infraröd strålning delas in i nära, mellan- och fjärrinfraröd. Fjärrinfraröd strålning används i infraröda bastur för att värma upp kroppen inifrån och stimulera cirkulationen. Det har terapeutiska effekter och kan hjälpa till med avkoppling, lindring av muskelsmärta och förbättrad blodcirkulation.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)