Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu! 300:– EXTRA rabatt på köp över 4000:–. Kod: 300OFF

Avslutas om:

Visar 1 av 1 produkter

Hösten kommer alltid, förr eller senare, och oavsett hur mycket vi drar ut på det måste trädgården förberedas för vintern.

Var redo för hösten! Forcera lövinvasionen med en lövblås. Trademax ger dig möjligheten att ta hand om din trädgård på bästa sätt med hjälp av prisvärda produkter och snabba leveranser.

Lövblås - ta kontroll över din trädgård

Det är dags att på riktigt ta kontroll över din trädgård! Låt inte löven få det bästa av dig under hösten utan investera i en lövblås från oss på Trademax och visa din trädgård vem det är som bestämmer. Kasta din kratta all världens väg, för här hos oss på Trademax hittar du precis den lövblås som passar dig och din trädgård. Det ska helt enkelt inte ta för lång tid att göra dessa trädgårdssysslor.

Vi lever i en modern tid och det är bara dumt att stå och kämpa med förlegade arbetssätt när det finns så mycket enklare sätt att lösa uppgifterna på. En lövblås är ett effektivt och smart sätt att hantera dina löv på och samtidigt bringa ordning snabbt i din trädgård.

Som trädgårdsägare är du inte heller tvunget att endast välja en lövblås. Hos oss hittar du flera olika modeller som passar för olika typer av trädgårdar och olika typer av människor. Antingen så satsar du på en helt mobil, bensindriven lövblås, eller så tar du till vara på ditt klimatsmarta samvete och använder dig av en eldriven. Det är du själv som väljer vilket alternativ som passar bäst för dig. Oavsett om du väljer en lövblås som går på bensin eller en lövblås som går på el så kan du alltid lita på kvalitén i de produkter du hittar här i vårt sortiment.