Åkgräsklippare från Stiga

1 st produkter
1520701(9).jpg

Smidigheten i en åkgräsklippare är helt oöverträffad. Med enkel manövrering och effektiv klippning ordnar du det finaste av gräsmattor på ett ögonblick. Åkgräsklippare är populära trädgårdsmaskiner som sparar dig väldigt mycket tid på gräsklippningen. Det går snabbt och resultatet är precis lika bra som du förväntar dig. Det är också en nödvändighet för dig som har en stor gräsmatta att klippa, för utan en åkgräsklippare så skulle det ta väldigt långt tid att varje gång kämpa med en modell mindre som du får gå efter. En åkgräsklippare, som ibland också kallas för traktorgräsklippare, är med andra ord ett självklart val för dig som vill göra gräsklippningen till en barnlek!

Det du hittar här hos oss på Trademax är högteknologiska maskiner som är pålitliga och håller vad de lovar. Vi har samlat åkgräsklippare från Stiga och AL-KO i olika modeller och det är modeller som återfinns i många svenska trädgårdar. Säkerligen har du sett en gul eller röd åkgräsklippare glida omkring hos någon av grannarna, klippandes gräs på ett utmärkt sätt. Vi vet att det ser både smidigt och roligt ut, så därför kan vi erbjuda dig möjligheten att äga din alldeles egna åkgräsklippare från Stiga eller AL-KO! 

Välj åkgräsklippare efter behov

Allt fler börjar upptäcka hur smidigt det är att ta hand om gräsmattan med en åkgräsklippare. Borta är alla de tillfällen där du måste kämpa i nedförsbackar, branter och annat som kräver sin klippning. Med en åkgräsklippare behöver du inte längre bråka med att dra din gräsklippare fram och tillbaka och samtidigt vara vaksam om var du sätter fötterna. Här sitter du istället bekvämt på en lättstyrd maskin som gör det barnsligt enkelt att hålla gräsmattan i trim. Det är så roligt och givande att klippa gräset med en åkgräsklippare att chansen finns att du knappt kan vänta på att gräset har växt upp igen, så att du kan få starta den på nytt!

Här på Trademax är det alltså möjligt för dig att hitta din nästa bästa vän i trädgården. Vi vet att en kämpig börda varje sommar är just gräsklippningen, som på något märkligt sätt aldrig verkar ta slut. Resultatet med handgräsklippare eller andra modeller lämnar ofta mycket att önska, så trots att du lagt timmar på att slå gräset så blir det ändå inte bra. Då är en åkgräsklippare en garanti för dig. Här låter du maskinen sköta hela jobbet och det enda som du behöver göra är att gasa och styra. Du väljer också själv vilken åkgräsklippare som passar dig bäst. Det finns många olika storlekar, och du kan också välja om du vill ha en åkgräsklippare med uppsamlare eller inte. Det är helt upp till dig – oavsett vad så kommer ditt trädgårdsarbete att bli vansinnigt roligt med en åkgräsklippare i dina ägor!

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Färg
Materialtyp
Pris
Från(kr)
Till(kr)