Skippa sidhuvud och gå vidare.

Kampanj påPåslakan barn REA

  Visar 0 av 0 produkter

  Påslakan barn på REA

  Det blir ombonat och fint med gulliga påslakan av hög kvalitet i barnsängen. Påslakan för barn behöver bytas ofta och då kan du passa på att skaffa fler byten när vi har REA på Trademax. Mjuka färger och mönster passar perfekt i den lilla bädden.

  Hur stora är påslakan för barn på REA?

  De påslakan för barn som du hittar på Trademax REA är tillverkade för att passa en barnsäng eller spjälsäng. De håller sig därför inom ramen för de rekommenderade standardmåtten som är 110 x 125 cm för en spjälsäng. Eftersom lakanen inte är så stora blir de lätta att tvätta vilket gör det enkelt att byta dem ofta så att ditt barn har en fräsch säng att krypa ner i när det är dags att sova. Färgerna på påslakanen gör det välkomnande och tryggt och gör sängen till en plats att längta till.

  Är påslakan för barn på REA bra?

  Det är när vi har REA på Trademax som du kan göra de riktiga fynden och få påslakan för barn till bästa pris. Det innebär att de påslakan för barn som du hittar på vår REA kommer från vårt ordinarie sortiment och därför håller hög kvalitet. När det gäller påslakan för barn är det extra viktigt att det inte finns ämnen som kan framkalla allergier för ditt barn och att lakanen går att tvätta ofta. Rekommendationen är att byta lakan var fjortonde dag om barnet inte varit sjukt eller om det finns husdjur i hemmet.

  {""@context"": ""https://schema.org"",""@type"": ""FAQPage"",""mainEntity"": [{""@type"": ""Question"",""name"": ""Hur stora är påslakan för barn på rea?"",""acceptedAnswer"": {""@type"": ""Answer"",""text"": ""De påslakan för barn som du hittar på Trademax rea är tillverkade för att passa en barnsäng eller spjälsäng. De håller sig därför inom ramen för de rekommenderade standardmåtten som är 110 x 125 cm för en spjälsäng. Eftersom lakanen inte är så stora blir de lätta att tvätta vilket gör det enkelt att byta dem ofta så att ditt barn har en fräsch säng att krypa ner i när det är dags att sova. Färgerna på påslakanen gör det välkomnande och tryggt och gör sängen till en plats att längta till.""}},{""@type"": ""Question"",""name"": ""Är påslakan för barn på rea bra?"",""acceptedAnswer"": {""@type"": ""Answer"",""text"": ""Det är när vi har rea på Trademax som du kan göra de riktiga fynden och få påslakan för barn till bästa pris. Det innebär att de påslakan för barn som du hittar på vår rea kommer från vårt ordinarie sortiment och därför håller hög kvalitet. När det gäller påslakan för barn är det extra viktigt att det inte finns ämnen som kan framkalla allergier för ditt barn och att lakanen går att tvätta ofta. Rekommendationen är att byta lakan var fjortonde dag om barnet inte varit sjukt eller om det finns husdjur i hemmet.""}}]}]}